Page content

Bye, Bye Jochem

Mijn Expeditie Robinson is voorbij!

Aaaahhhhhh! Wat ben ik beetgenomen door de rest! Ongelooflijk!
En dan vermeld ik er nu nog wel bij dat zelfs Niko tegen mij heeft gelogen dat Tanja eruit zou gaan! GRRRRR!

Maar, ik moet eerlijk zeggen – ik heb lang naar deze aflevering uitgekeken! Want wat bij mij rest is de lach op mijn gezicht die ik achterliet op mijn laatste eilandraad. En natuurlijk alle herinneringen en geleerde lessen.

Maar, tjonge – wat ben ik er vol ingetrapt! Wat hebben zij mij goed voorgelogen. Smiechten!

Nee, ik heb pech gehad dat ik geen immuniteit kon winnen, ik had het spel door, maar was net iets te laat… Daar was Niko al! En ook Patrick en Sascha waren heel dichtbij. Want we snapten het alle 3.

Dan was ik zeker geweest en Niko er misschien wel uit gegaan.
Dank voor het kijken tot zover!

later meer!

groet,  Jochem

En oh ja, ik ben zo wit gebleven door voldoende zonnebrand te smeren!

Comment Section

6 reacties op “Bye, Bye Jochem


Door Alice op 17 november 2011

Ah jammer man, je had al je twijfels of de informatie wel klopte. Hulde voor je reactie na afloop van de eilandraad en blog hier.


Door Lidia op 18 november 2011

Had erg met je te doen toen ik zag dat het besef kwam dat je er ingeluisd was… Heb respect voor je zeer sportieve reactie!! En inderdaad, deze ervaring nemen ze je niet meer af!


Door Jo op 18 november 2011

Fijn om zo’n eerlijk, oprecht persoon te zien op tv. Je bent zo goed! Voor mij en vele anderen ben je een echte Robinson. Ik heb veel waardering en respect voor hoe en wie je bent en waarvoor je staat in je normen en waarden. Bedankt Jochem!


Door bart op 18 november 2011

jammer dat je er uit bent Jochem ! Ik zag liever tanja of patrick vertrekken omdat die al de gehele periode plannetjes maken met jan en alleman. Helaas maar wel goed gespeeld !


Door pien op 19 november 2011

Ja Jochem, ook van ons had je de expeditie mogen winnen. We hebben je met veel plezier gevolgd en genoten van je eerlijkheid en oprechtheid.
Op het laatst ook de eer aan jezelf gehouden, knap!


Door Agaath Schipper op 19 november 2011

Beste Jochem

Jammer dat je uit het spel bent. Maar je afscheid was waardig. Ik heb ervan genoten. Hoop dat je weer op gewicht bent, want dat zag er niet best uit.

Groetjes Agaath

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: