Page content

Clinic

Schaats clinic met Jochem Uytdehaage

Jochem legt de clinic uit

Schaats & skeeler clinics

Mocht je graag beter leren schaatsen? Dan kan ik jou ook helpen. Na vele jaren zelf op de schaats te hebben gestaan en continu bezig te zijn geweest hoe zelf nog beter technisch te gaan schaatsen, weet ik inmiddels wat de basis is.

Door middel van een serie oefeningen werk ik vanuit de basis toe naar schaatsen op het rechte eind. Aansluitend laat ik je nog ervaren hoe het is om hangend door de bocht te gaan. Na deze les ben je in staat om met zelfvertrouwen het ijs op te stappen.

De grootte van een groep kan variëren, van 15 personen tot 60 personen. Ik zal dan assistentie van andere schaatsers vragen. Zodoende dat iedereen voldoende aandacht krijgt. Van beginner tot gevorderde.

Qua schaats locatie is veel mogelijk. Als er maar ijs ligt! Een mooie locatie voor een echt schaatsgevoel is de 3 km lange schaatsbaan Flevonice. Deze baan is open van eind november tot eind februari. Afhankelijk van het weer.

In de zomer periode kan een clinic op skeelers verzorgd worden. Hiervoor geldt dat dit overal kan waar mooi asfalt of beton ligt en waar niet te veel verkeer is. Dit in verband met de veiligheid.

Uiteraard is een combinatie van een clinic met een lezing, workshop of training altijd mogelijk. Qua kosten maakt dit weinig verschil.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: