Page content

Referenties

Hieronder enkele referenties die mensen mij geven nadat ik een lezing, workshop, training of clinic voor ze heb morgen verzorgen, Jochems referenties:


Logo_ASwatson“De sessie was erg geslaagd! Ik krijg veel positieve reacties terug van collega’s en merkte dat collega’s enthousiast de zaal verlieten.

Jochem zette zijn presentatie sterk neer en nam de zaal goed mee in zijn verhaal. Hij gaf veel concrete voorbeelden en interessante inzichten”
A.S. Watson – Elsemieke Deunk, HR Development Professional

Oktober 2015 – in samenwerking met Lifeguard

Logo_CZverzekeringen“Jochem heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. 120 collega’s alle emoties en pijn laten voelen van een Olympische race.
Zijn reis langs ervaringen, top of dal. Een bevlogen verhaal over Talent en wat dan wel en vooral niet is. Hoe je kan werken aan je Talent en innerlijke groei. Voorbeelden, spiegels en inspiratie voor iedereen op die dag.

Batterijen, jouw petje en andere woorden die nog steeds rondzingen op al locaties waar onze mensen werken.
Dat allemaal in een dagdeel en op maat gemaakt. Top.

Jochem is een geboren verteller met een lach maar ook liet een deel van ons ook achter met vragen.

Confronterende vragen die gesteld moesten worden en een antwoord moeten krijgen. Een proces wat uiteindelijk een versnelling gaan geven aan de ontwikkelingen van onze mensen. Daarmee kwaliteit en waarde gaan geven aan alles wat we doen.

Dat is Talent!”
CZ Verzekeringen – Dave Huijgen


Ju
ni 2015 – in samenwerking met Sprekershuys

Cobb Logo“Onze groep, bestaande uit 25 nationaliteiten, vanuit Afrika, Midden Oosten Europa, hebben genoten van Jochem zijn presentatie. Hij is een gedreven persoon die een ieder aanspreekt en motiveert. De groep was geboeid van begin tot het einde. Complimenten, een geslaagde avond!”

Cobb Europe

Juni 2015 in samenwerking met Sportsspeakers

 

Klik gerust eens door onze categorieën heen: