Bestel het boek OPGELADEN!

Ontvang een exemplaar van het boek OPGELADEN! door Jochem Uytdehaage

Cover van boek Jochem Uytdehaage, met daarop een persoon met vier stekkers in de kleuren gee, blauw, rood en groen afgebeld. Boost je geluk, gezondheid en prestaties.

OPGELADEN!

Boost je geluk, gezondheid en prestaties

Een goede werk-privébalans, een betere conditie, presteren op het werk, fit en uitgerust zijn, meer aandacht hebben voor de kinderen, makkelijker kunnen ontspannen. We willen het allemaal, maar in de hectiek van het dagelijks leven lukt het vaak niet. Jochem Uytdehaage werd er na zijn carrière als schaatser ook mee geconfronteerd dat hij zich niet op vijf, zes dingen tegelijk kon richten, hij werd te veel afgeleid om werkelijk goed te presteren. Hij analyseerde zowel zijn ervaringen in zijn topsport- carrière als die van daarna en ontdekte wat hij noemt De batterijen van Energie. 


De spirituele batterij gaat over spirit, drive en zingeving, de mentale batterij over kennis, kunde en ervaring. De emotionele batterij richt zich op relaties, gedrag en emoties en de fysieke batterij op voeding, slaap, beweging en ont- spanning. Deze vier batterijen werken als communicerende vaten en zijn van grote invloed op ons dagelijks leven. Aan de hand van deze batterijen ontwikkelde Uytdehaage inzichten en tips & tricks die hij in Opgeladen! deelt.