Een spreker en sportman
die indruk maakt

Een inspiratie bron met ervaring uit mijn topsport verleden plus de kracht van business 

Zoek je een inspirende spreker?

Zoek je een energiek en inspirerende spreker? Dan zit je goed bij mij. Met veel energie, enthousiasme en humor neem ik je aan de hand van mijn eigen ervaringen mee naar de lessen die ik heb geleerd tijdens mijn carrière en daarna.


Fysiek & Online


Wat heb ik goed gedaan en wat heb ik fout gedaan? Of zoals ik nu altijd zeg: “Met de kennis van nu, had ik nog veel meer medailles kunnen winnen! Ik ben te vroeg gestopt met schaatsen.”

Of wil je een gastlezing opmaat?

Elk bedrijf of organisatie heeft zijn eigen wensen. Jochem stemt zijn verhaal graag af de toeschouwers en de wensen van de opdrachtgever. Middels een (telefonisch) overleg wordt het gewenste doel van de bijdrage besproken en de inhoud hierop afgestemd.

Ook is het mogelijk ok de sessie interactief te maken. Op deze wijze kan het publiek zelf bepalen, via het stemmen op hun mobiel, waar het verhaal over gaat. 

 

Met mij als spreker kun je het volgende verwachten:

Energie

Als het gaat over energie, dan moet de spreker ook energie geven!

Actie!

Een sporter die niet beweegt? Kom nou! Dat kan toch niet? Doe mee!

Inspiratie

Het juiste voorbeeld, de juiste spiegel.  Wat ga jij nu hiermee doen?

Kennis

Ervaring is van belang, maar wat verteld wordt moet waar zijn

Lachen

Humor is een heerlijke manier om een verhaal over te brengen!

Entertainment

Een lezing of workshop moet vooral ook leuk zijn. Het is entertainment

Een voorproefje van mij

Een korte indruk wat je mogelijk te wachten staat... Over de 4 batterijen van energie.

12 Jaar ervaring als spreker

Als kleine jongen hield ik al van spreekbeurten geven. Na het het schaatsen is dit nu mijn vak. Vele mensen heb ik inmiddels mogen inspireren, motiveren en in beweging gebracht. En dat ene compliment, "door jouw tip slaap ik weer veel beter en heb ik weer meer energie". Daar doe ik het voor. Dat is goud!

In deze 12 jaar heb ik o.a. mogen spreken voor...

Na het beëindigen van mijn schaatscarrière heb ik al voor vele organisaties mogen spreken. Van het toespreken van een voetbalstadion, 700 leerlingen meenemen naar mijn Olympische schaatsrace tot een afdeling van 50 man in de schaatshouding of een intieme sessie voor een directieteam.

Samen halen wij alles er uit!

Een van mijn eigenschappen is: "ik doe iets voor 100% of ik doet niet. Dat had ik als schaatser, dat heb ik vandaag de dag nog steeds. Dus spreek je wensen uit, dan komen wij samen tot een resultaat waar wij zeer tevreden over zijn.