Over De Uytdhaaging

Met de kennis en ervaring van 20 jaar topsport wil ik mensen graag gelukkiger laten leven, beter laten presteren en bovenal ook gezonder laten leven.

Missie

Omschrijf kort en concreet wat je bedrijf doet, voor welke doelgroep je er bent, welke problemen je oplost en met name wat jouw bedrijf / product uniek maakt. Maak deze tekst persoonlijker en aantrekkelijker door je drijfveer en de daarbij behorende missie te omschrijven. Wat is jouw massive transformation purpose? Waarom doe jij wat je doet?

Ons team

Jij

Functie

Collega 1

Functie

Collega 2

Functie

Collega 3

Functie

Onze diensten

Product /  Dienst 1

Korte omschrijving van je product of dienst.

Product / Dienst 2

Korte omschrijving van je product of dienst.

Product / Dienst 3

Korte omschrijving van je product of dienst.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Verwachtingen meer dan waargemaakt

“Jochem heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. 120 collega’s alle emoties en pijn laten voelen van een Olympische race.
Zijn reis langs ervaringen, top of dal. Een bevlogen verhaal over Talent en wat dan wel en vooral niet is. Hoe je kan werken aan je Talent en innerlijke groei. Voorbeelden, spiegels en inspiratie voor iedereen op die dag.

Batterijen, jouw petje en andere woorden die nog steeds rondzingen op al locaties waar onze mensen werken.
Dat allemaal in een dagdeel en op maat gemaakt. Top.

Jochem is een geboren verteller met een lach maar ook liet een deel van ons ook achter met vragen.

Confronterende vragen die gesteld moesten worden en een antwoord moeten krijgen. Een proces wat uiteindelijk een versnelling gaan geven aan de ontwikkelingen van onze mensen. Daarmee kwaliteit en waarde gaan geven aan alles wat we doen.

Dat is Talent!”


CZ Verzekeringen – Dave Huijgen

Ms. Nameless
Add Your Stars
Sessie geslaagd!

“De sessie was erg geslaagd! Ik krijg veel positieve reacties terug van collega’s en merkte dat collega’s enthousiast de zaal verlieten.

Jochem zette zijn presentatie sterk neer en nam de zaal goed mee in zijn verhaal. Hij gaf veel concrete voorbeelden en interessante inzichten”


A.S. Watson – Elsemieke Deunk, HR Development Professional

Ms. Nameless
Add Your Stars
De groep was geboeid van begin tot het einde

“Onze groep, bestaande uit 25 nationaliteiten, vanuit Afrika, Midden Oosten Europa, hebben genoten van Jochem zijn presentatie. Hij is een gedreven persoon die een ieder aanspreekt en motiveert. De groep was geboeid van begin tot het einde. Complimenten, een geslaagde avond!”


Cobb Europe

Ms. Nameless
Add Your Stars